Logo
Robiezs

CustomTurboWorld - Custom Turbo Meeting


Klik op het logo
Geef daarna uw gebruikersnaam en wachtwoord op om in te loggen (of meldt U aan)
Daarna kun via het menu je custom turbo project aanmelden voor de Custom Turbo meeting in Almere.

vanKidz 2e hands webwinkel voor baby,moeder en kind artikelen

Neem een kijkje in de webshop

Muziekpodium Roermond

Vereniging MPR regelt concerten in de Kiosk op het Munsterplein, vrijwel elke zaterdag en zondag tussen Pasen en Halloween.
Muziekgezelschappen die niet of zwak versterkte, kwalitatieve muziek voor 1,5 of 3 uur ten gehore kunnen brengen kunnen zich aanmelden.
Elk seizoen wordt in januari de data openbaar om zich op in te schrijven. Er is dan tot medio februari de tijd om zich voor een of meerdere datums op te geven.
Daarna selecteert de organisatie per datum een gezelschap. Daarom: hoe meer datums worden gekozen voor een potentieel optreden, hoe meer kans. Maar ook kwaliteit en voorgaande jaren spelen een rol om een optreden te gunnen.
Voor meer informatie kunt u ook hier terecht Reglement

Welkom bij Dragrace Flevoland

Informatie over het project om in de provincie een permanente dragracebaan te realiseren.

Welkom bij AllYouNeedPlanner.nl

AllYouNeedPlanner is een hosting platvorm voor organisatoren, hobbyisten, webwinkels met een zeer scherp geprijsde en uiterst snelle manier voor custom functionaliteit. Integratie naar Office, 3rd party interfacing, API's. We bieden allerlei communicatie middelen, automatische emails bij transacties, iDEAL integratie voor betalingen, open en gesloten klantenbestand, webshop frontend, chat integratie. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan om te kijken hoe we uw droom applicatie kunnen realiseren.

www.allYouNeedPlanner.nl/offerte.php

Voor een instructie video kunt u hier terecht: Youtube instructie video